Contact

Robin Kik

Tel: 0622806357

E-mail: info@fysiohippique.nl

Als dierenfysiotherapeut dien je ingeschreven te staan in het diergeneeskunderegister en bij de beroepsvereniging van dierenfysiotherapeuten; het NVFD. Op de site van het NVFD (www.nvfd.nl) is meer informatie over fysiotherapie voor dieren te vinden en zijn dierenfysiotherapeuten zelf ook te vinden. 

 

Tarieven*


Onderzoek en behandeling:                      €85,-

Trainingsbegeleiding paard:                      €35,-

Lasertherapie per sessie:                           €40,-
Lasertherapie 5-rittenkaart:                      €175,-

Huur 3Watt laser (per week):                    €135,-

Voorrijkosten**:                         0-10 km   €0,-
                                                    10-35 km   €10,-
                                                    35-50 km   €15,-
                                                    50-70 km   €20,-
                                                    70-85 km   €25,-
                                                  85-100 km   €30,-

* Tarieven zijn exclusief voorrijkosten
** Kilometers berekend vanaf Nuis, postcode 9364 PE. Bij meerdere paarden op 1 adres, kunnen de voorrijkosten gedeeld worden.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW


Algemene voorwaarden

Betaling:
Betaling geschiedt bij voorkeur ter plekke, liefst per Tikkie/betalingsverzoek. Ik ben in bezit van een mobiel pinapparaat, dus op locatie pinnen is mogelijk. Contant kan uiteraard ook gewoon. Later overmaken is ook mogelijk, je krijgt dan een factuur thuis gestuurd.

Annulering:
Annuleren van de afspraak graag 24 uur van tevoren. Wordt een afspraak vergeten of te laat afgezegd, dan reken ik de volledige kosten van een behandeling + de eventueel al gemaakte reiskosten.

Verzekeringen:
Er zijn verzekeringen voor paarden die mogelijk fysiotherapie (deels) vergoeden. Als je je paard verzekerd hebt, dan is het dus raadzaam de polis er even op na te slaan om dit te checken.

Behandelvoorwaarden:
Om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, dient het paard schoon en droog klaar te staan. Voor een optimaal (bewegings)onderzoek is het noodzakelijk dat er ruimte is waar het paard goed kan bewegen op zowel zachte, als harde ondergrond. Ook is er een geschikte ruimte voor het uitvoeren van de behandeling nodig.

Privacy
Volgens de wet ben ik verplicht bepaalde (persoons)gegevens te verzamelen en op te slaan. Deze gegevens worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt en zullen niet worden gedeeld met onbevoegden.
Mocht het nodig zijn uw gegevens te gebruiken in communicatie met derden, bijvoorbeeld andere behandelaars, dan vraag ik daar nadrukkelijk toestemming voor.
Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens, laat u dit dan van tevoren weten.