Over mij

Al sinds mijn jeugd ben ik groot dierenliefhebber. Op mijn 7e ben ik begonnen met ponyrijden en toen ik 10 was kreeg ik mijn eerste eigen pony. In de loop der jaren ben ik wedstrijden gaan rijden. Met de eerste pony en de daarop volgende paarden ben ik tot en met het Z1 actief geweest in de dressuursport.

Naast mijn passie voor paarden heb ik ook altijd al een fascinatie voor de medische wereld gehad, en ik wilde die twee interesses graag combineren. Fysiotherapie voor paarden werd het doel en zo kwam het dat ik na het VWO in eerste instantie de opleiding HBO Fysiotherapie ben gaan doen.
Na 4 jaar studie, studeerde ik in 2011 af en ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeute. Ik liet mijn droom werkelijkheid worden toen ik begon met de opleiding Fysiotherapie bij Dieren, die ik na twee jaar studeren succesvol heb afgerond. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik gestart als fysiotherapeute voor paarden en heb ik het werk als humaan fysiotherapeute afgebouwd. Na 5,5 ervaring te hebben opgedaan als humaan fysiotherapeute ben ik gestopt met het werken voor een baas en ben ik mij volledig gaan richten op het behandelen van paarden. 

Ik zet mij nu in om met mijn opgedane kennis en ervaring ruiters en hun paarden zo goed mogelijk te helpen. Ik combineer graag de kennis over het lijf van het paard en over hoe dat lijf beweegt, met de kennis over de sport en het rijden zelf.