Huur een High Power Laser


Behandelen van andermans paarden met High Power Lasertherapie is een behandelvorm die wettelijk is voorbehouden aan dierenartsen en dierenfysiotherapeuten. Het behandelen van eigen paarden met laser mag echter wel door de eigenaar zelf gedaan worden.

Omdat het behandelen van blessures met de laser vaak in een relatief korte periode meerdere keren herhaald moet worden, zorgt dat in de agenda nog wel eens voor moeilijkheden. Daarom lukt het vaak niet om lasertherapie aan te bieden buiten een bepaalde straal vanaf mijn huis, dat kost teveel reistijd om wekelijks/meerdere keren per week in te plannen. Daarvoor is de agenda al snel te vol.
Om voor adressen verder weg toch de mogelijkheid te bieden om High Power Lasertherapie toe te passen, heb ik een extra (3Watt) laser aangeschaft voor de verhuur. Zo kunnen eigenaren de laser een aantal weken huren en zelf inzetten, zonder dat ze afhankelijk zijn van de agenda van de dierenarts of -fysio.

De laser is af te halen bij mij thuis of in overleg lever ik hem op locatie af. Ik zorg daarbij uiteraard voor een uitgebreide uitleg over het gebruik en het toepassen van de laser.

Neem gerust contact op als u vragen over het huren van de laser heeft en over de voorwaarden van het huren en gebruiken van de laser.  

Algemene Voorwaarden: